Amb aquesta recepta fresca i acolorida, teniu una bona ocasió per consumir col llombarda, que està plena de vitamines i té un gust ben original.
Comença la temporada d’amanides refrescants!
Ingredients
- 1/2 col llombarda
- 1 ceba
- Una mica de julivert
- 1 llimona
- 125 gr d’anous
- 100 gr de panses
- 125 gr de formatge blau
- Oli d’anous o oli d’oliva verge extra
- Vinagre balsàmic
- Sal i pebre
Elaboració
- Traiem les primeres fulles de la col, la rentem i tallem la part que necessitarem
- Fem tires estretes de col amb el robot de cuina, o la triturem amb el minipimer
- Pelem la ceba i la tallem en cups molt petits (o la triturem també amb el minipimer)
- Piquem el julivert
- Posem tots els ingredients en un bol i hi afegim les anous, les panses i el formatge blau tallat en daus
- Emulsionem una vinagreta amb l’oli, el vinagre, el suc de llimona, la sal i el pebre
- Afegim la vinagreta a l’amanida i la conservem a la nevera fins el moment de servir
- En temps de pomes, també es poden afegir daus de poma que li donaran un toc molt dolç a l’amanida