Un cake saborós, que podem menjar fred i ens podem endur a la platja, la muntanya…
Ingredients
- 150g de farina
- 100g de mantega
- 1 bosseta de llevat
- 3 ous
- 1/2 got d’oli
- 125ml de crema de llet (1 pot)
- 2 pebrots
- 100g de formatge de cabra
- Alfàbrega fresca
- 50g de formatge ratllat
- sal i pebre
- llavors de rosella
Elaboració
- Barrejar la farina i el llevat, i salpebrar.
- En un altre bol, barrejar els ous, la crema de llet, l’oli i la mantega fosa.
- Afegir la segona barreja a la primera.
- Tallar els pebrots i el formatge de cabra a daus petits i afegir-ho a la barreja.
- Finalment, incorporar el formatge ratllat i l’alfàbrega triturada.
- Preparar el motllo de “cake” untant-lo de mantega perquè no s’enganxi.
- Escampar les llavors de rosella per tot el motllo.
- Omplir el motllo amb tota la massa i posar-ho a coure al forn durant 45 minuts, a 180ºC.
També es poden afegir tomàquets dessecats tallats a daus, i olives.
Bon Profit!