Porrusalda

Passat el rebombori de les festes, aquí tenim una recepta lleugera, típica de Navarra que hem compartit moltes vegades amb l’Abuelita.

Ingredients

  • 12 porros
  • 3 pastanagues
  • 3 patates
  • 2 dents d’all
  • 1/2 kg. de bacallà salat
  • 2 nyores
  • 1/2 got de vi blanc
  • Llorer
  • Oli d’oliva
  • Sal

Elaboració

  1. Remullem el bacallà amb les nyores 12 hores abans.
  2. Posem el bacallà en una cassola amb aigua, i quan està a punt de bullir, el reservem.
  3. En una cassola fonda, ofeguem en oli els alls picats, tirem els porros nets i tallats, la pastanaga tallada, la patata trossejada i el bacallà esmicolat.
  4. Afegim la resta i 1 parell de bols d’aigua de la que havíem fet servir pel bacallà.
  5. Ho deixem al foc 20 minuts.
  6. Deixem reposar una mica abans de servir.

S'han tancat els comentaris