Passat el rebombori de les festes, aquí tenim una recepta lleugera, típica de Navarra que hem compartit moltes vegades amb l’Abuelita.
Ingredients
- 12 porros
- 3 pastanagues
- 3 patates
- 2 dents d’all
- 1/2 kg. de bacallà salat
- 2 nyores
- 1/2 got de vi blanc
- Llorer
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
- Remullem el bacallà amb les nyores 12 hores abans.
- Posem el bacallà en una cassola amb aigua, i quan està a punt de bullir, el reservem.
- En una cassola fonda, ofeguem en oli els alls picats, tirem els porros nets i tallats, la pastanaga tallada, la patata trossejada i el bacallà esmicolat.
- Afegim la resta i 1 parell de bols d’aigua de la que havíem fet servir pel bacallà.
- Ho deixem al foc 20 minuts.
- Deixem reposar una mica abans de servir.