Sou dels que trobeu una mica insípida la coliflor? Quedareu bocabadats amb aquest nou ús de la coliflor que hem descobert.
Ingredients
- 1 coliflor petita
- 1 ou
- 150 gr de formatge mozzarella ratllat
- una mica de sal, orenga i alfàbrega
Elaboració
- Netegem la coliflor, li traiem els troncs i la ratllem (amb un ratllador de formatge o la picadora).
- Posem la coliflor ratllada al microones 8 minuts, a màxima potència.
- La traiem del microones i li afegim un ou, la sal i les herbetes.
- Afegim també la mozzarella i ho remenem tot molt bé.
- Escampem la massa en una safata coberta amb paper de forn. Fem la forma de pizza que vulguem.
- Ho introduïm al forn, preescalfat, a 18oº durant 20 minuts.
- Un cop la massa està cuita, la traiem del forn i hi posem la guarnició que vulguem. Després s’haurà de tornar a ficar al forn 10 minutets per gratinar i acabar de coure la guarnició.
És original, no?
L’altre dia ho vem provar a casa i va quedar bonissima!