Una coca ben original. Una manera diferent i molt saborosa de cuinar les bledes d’aquest hivern.
Ingredients
- 800gr de bledes (1 manat)
- 2 “discos” de pasta brisa
- 4 ous
- 1 ceba
- 500 gr de formatge ricotta
- 60 gr de parmesà
- oli d’oliva, farigola, sal i pebre
Elaboració
- Escaldar les bledes en aigua bullint salada.
- Després s’han d’escórrer i picar ben fines.
- Sofregir la ceba amb oli d’oliva i quan estigui rossa, afegir les bledes, la farigola, la sal i el pebre.
- Afegir la ricotta xafada amb la forquilla i el parmesà ratllat.
- Estendre la primera làmina de pasta brisa en una safata de tarta, o motllo.
- Omplir la pasta de la preparació que hem fet.
- Fer 4 forats al preparat i ficar 4 trossos de mantega i un ou a cada forat.
- Recobrir amb el segon disc de pasta.
- Coure amb el foc ben calent durant 1 hora.
Bon profit!