Coneixeu la tradicional truita d’espinacs? També la podeu fer amb fulles de bleda. Així podreu gaudir del sabor i les propietats medicinals fantàstiques d’aquestes verdures d’hivern (són antioxidants i tenen molt de ferro, igual que els espinacs).
Ingredients
- 1 manat de bledes o espinacs (ATENCIÓ: si són bledes, només agafar les fulles!)
- 6 ous
- 75 gr de pinyons
- 100 gr de parmesà ratllat
- 1 dent d’all
- Oli d’oliva, sal i pebre
Elaboració
- Rentar les bledes i posar-les en remull amb la dent d’all pelada durant uns minuts.
- Escórrer-les i picar-les amb un ganivet.
- Batre els ous, salpebrar i afegir el parmesà i les bledes.
- En una paella, torrar una mica els pinyons, vigilant de no cremar-los.
- Afegir els pinyons a la barreja.
- Fer la truita amb una paella antiadherent.