Una recepta senzilla, per menjar uns rotllets de primavera saludables i boníssims!
INGREDIENTS:
- Pasta filo
- 1/4 col
- 2 carrotes
- 2 cebes
- Carn picada de porc i/o vedella (opcional)
- oli d’oliva
- salsa de soja
PREPARACIÓ:
Després de netejar les verdures, les tallem a tires molt fines i les posem al woc o paella amb un raig d’oli d’oliva, quan estigui ben calent. Les deixem que es coguin, remenant sovint i vigilant que no es cremin. No cal salar-les, ja que la salsa de soja ja els hi aportarà el punt salat. En cas que els fem amb carn, courem la cara abans que les verdures.
Mentre preparem les verdures posarem el forn a escalfar a 180º.
Quan estiguin cuites, els hi afegim 2 culleradetes de salsa de soja.
Estenem la pasta filo i tallem triangles de la mida que volguem fer els rotllets.
Omplim els talls de pasta filo amb les verdures i dobleguem de manera que quedin tancats. Humitegem el marge de la pasta amb aigua, perquè quedi ben enganxat.
Pintem amb oli d’oliva i posem a coure al forn 10 minuts, o fins que estiguin daurats.
Bon profit!
Quina bona pinta, aquesta recepta!! La setmana que ve ho provem!
Gràcies per la idea.